

## Building Research into Prosthetic Clinical Practice Tuesday 23<sup>rd</sup> May 2-4pm Via Zoom

Speaker	Timing	Presentation Title
Chair	14:00- 14:05	Welcome and introduction of programme from Steve Seccombe, questions to be saved for panel discussion at end.
Prof Chris Nestor	14:05- 14:25	Why do we need research in clinical practice and how can AHPs contribute to the research agenda (20 mins)
Chantel Ostler	14:25- 14:35	Aiming for impact: Building a research culture at the Portsmouth Enablement Centre (10 mins)
Dr Fiona Davie-Smith	14:35- 14:45	Research in practice at the Westmarc Rehabilitation service (10 mins)
Prof Natalie Vanicek	14:45- 14:55	Designing and implementing a randomised controlled trial in prosthetic rehabilitation — Lessons from the STEPFORWARD study (10 mins)
Alex Lewis	14:55- 15:05	User centred research: The role of the patient in prosthetic research (10 mins)
Dr Maggie Donovan-Hall	15:05- 15:15	Research training opportunities at masters level (10 mins)
Jennifer Andrews	15:15- 15:25	The Centre for Doctoral Training in Prosthetics and Orthotics: Experiences of a PhD student (10 mins)
ТВС	15:25- 15:40	The research design service – Research funding and clinical academic training fellowships (15 mins)
Panel discussion/ Questions	15:40- 15:55	All presenters available for questions and discussion
Chair	15:55- 16:00	Session close, summary and thanks

ISPO and/or BACPAR members – FREE | Non-members - £30 | Student non-members - £10 REGISTER HERE





